GeoGebra er udkommet som app

20307
Skynd dig at dele: Share on Facebook2Share on Google+2Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Email this to someone

Geogebra er netop udkommet som gratis app i Windows Store i Windows 8!! Læs om og se skærmbilleder fra appen her.

Der er blevet arbejdet på at udgive GeoGebra som en app til Windows 8, Adroid og Apple IOS. I skrivende stund skulle den være indgivet alle 3 steder, men er netop nu udkommet i Windows Store, som er app-butikken i Windows.

Appen byder i første omgang ikke på alle de funktioner, der er til stede i programmet, men det er nok blot et spørgsmål om tid. Nedenfor kan du se en række skærmbilleder fra appen.

Ikoner og Input-felt

Appen indeholder en række værktøjsikoner og et begrænset input-felt. Indtil videre indeholder input-feltet ikke så mange funktioner.

Skærmbilleder

Skærmbillede (2)Skærmbillede (1) Skærmbillede (3)
Skærmbillede (4)Skærmbillede (5) Skærmbillede (6)
Skærmbillede (8)Skærmbillede (10)

 

Hent

Du kan hente appen til Windows 8 her.

 

SHARE
Previous articleDeltag i den 4. Nordiske GeoGebra-konference
Next articleVinkler over 360° tilladt fra version 4.9.199.0
Jeg er ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle. Jeg har tidligere været lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i et GeoGebra-netværk i Danmark, foredragsholder og sidst men ikke mindst konsulent for CFU. Jeg bor sammen med min kæreste, Bettina og vores 2 børn Fie og Louie. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

NO COMMENTS