Indsæt LaTeX-formler og tekst i GeoGebra

16562
Skynd dig at dele: Share on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Email this to someone

At indsætte tekst i Geogebra er forholdsvist simpelt med “Indsæt tekst”-knappenIndsæt tekst.  Men, hvis du vil have flottere tekst, så kan det betale sig at kende til LaTex-formler. LaTeX er en kodning, som tillader at opstille udtryk matematisk. Det lader sig gøre på hjemmesider, men også i GeoGebra.

Se fx følgende tekst:

\sqrt{a^2+b^2}

bliver til

Sådan gør du:

 

Du kan prøve dig frem på følgende hjemmeside:
http://www.codecogs.com/latex/eqneditor.php

 

SHARE
Previous articleLav pindediagram vha. inputfeltet
Next articleIndsæt en hyperbel via input-felt og ændr konstanten a via skyder
Jeg er ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle. Jeg har tidligere været lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i et GeoGebra-netværk i Danmark, foredragsholder og sidst men ikke mindst konsulent for CFU. Jeg bor sammen med min kæreste, Bettina og vores 2 børn Fie og Louie. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

NO COMMENTS