Løs problemer med afvikling af Java på geogebratube.org

17207
Skynd dig at dele: Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Email this to someone

[quote_box_left]Java er det programmeringssprog, som bl.a. nem-id, spil og mange hjemmesider benytter. Heriblandt også GeoGebratube.[/quote_box_left] Har du problemer med afvikling af Java, så kan disse råd med stor sandsynlighed hjælpe dig. GeoGebra benytter Java på geogebratube, hvor man kan få lov til at afvikle de appletter, som man har delt med andre.

Sådan gør du

Metode #1

Du kan på geogebratube.org indstille, hvorvidt din applet skal afvikles via Java eller via HTML5. Html5 kræver ikke Java og kører derfor uden problemer. Det sættes fra 1. december som standard, at appletterne vises via HTML5.

 1. Log ind på geogebratube.org.
 2. Find din applet.
  Ændre applet til HTML5 som standard
 3. Tryk på rediger-knappen.
  Rediger applet
 4. Tryk på knappen med avancerede indstillinger.
  Avancerede indstillinger
 5. Vælg HTML5, som foretrukken.
  Avancerede indstillinger - HTML5 HTML5 som foretrukken
 6. Tryk på Gem-knappen nederst på siden.
  Gem-knappen på geogebratube

 

Metode #2

Opdater Java til den nyeste verison. Genstart computeren, når du har gjort det. Hvis dette ikke virker, så gå til metode #3.

 

Metode #3

Det er på eget ansvar, at gøre dette. Du installerer en tidligere version af Java via www.oracle.com. Det er dog frarådeligt, da du dermed ser bort fra de sikkerhedsopdateringer, som er nødvendige, for at computeren kører sikkert.

SHARE
Previous articleTrigonometriske kommandoer i input-feltet i GeoGebra
Next articleJulehilsen fra ggbkursus.dk
Jeg er ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle. Jeg har tidligere været lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i et GeoGebra-netværk i Danmark, foredragsholder og sidst men ikke mindst konsulent for CFU. Jeg bor sammen med min kæreste, Bettina og vores 2 børn Fie og Louie. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

NO COMMENTS