Udgivelsesdatoen for GeoGebra version 4.4 er nu blevet offentliggjort.

13343
Skynd dig at dele: Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Email this to someone

Udgivelsesdatoen for GeoGebra version 4.4 er nu blevet offentliggjort. Der er flere spændende nyheder på vej. I mellemtiden kan du læse anmeldelsen af beta-versionen af GeoGebra 4.4. Med offentliggørelsen løftes sløret samtidig også for en række spændende nyheder i forbindelse med GeoGebras Chrome-app. Det bliver spændende. Den færdige version er planlagt til at udkomme den 1. december 2013.

Læs nyheden på engelsk herunder:

www.geogebra.org/forum/viewtopic.php?f=71&t=33521

SHARE
Previous articleHistogram, søjlediagram og boksplot ud fra hyppighedstabel
Next articleLav animation af jordens rotation omkring solen og månens omkring jorden
Jeg er ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle. Jeg har tidligere været lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, er med i et GeoGebra-netværk i Danmark, foredragsholder og sidst men ikke mindst konsulent for CFU. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

NO COMMENTS