Installation og versioner af GeoGebra

0
45959

Kom igang

Der er flere muligheder for at installere programmet og komme i gang. Du kan både finde versioner til Mac, Windows, Unix og tablets m.fl. Så du skal i første omgang gøre dig tanker om, hvilken version du skal downloade.

Tabletversionerne (til iPad, Windows & Android) og Chrome Appen er en slags lightudgaver af programmet, og de har således ikke den fulde funktionalitet i forhold til de øvrige versioner til fx. Mac og Windows.

Du kan hente programmet på www.geogebra.org. Tryk på hent i menuen og vælg derefter mellem en af de nedenstående versioner.

Direkte link til downloadsiden

Dermed kommer du til siden, som pt. ser således ud.

Installation af GeoGebra

Andre versioner

Der findes flere versioner. Den fulde version (GeoGebra) og derudover arbejdes der på en 3D-version (version 5 beta). Det er også muligt på hjemmesiden at hente ikke-færdige versioner (såkaldte beta-versioner).

Flytbar – ingen installation

Du kan også vælge Download – Flytbar – GeoGebra Portable. Men denne version får du mulighed for at starte programmet fra en mappe på fx dit USB-stik uden at skulle installere det.

Geogebra-portable

Hvis programmet ikke virker, så kan det skyldes, at du ikke har nyeste JAVA-version installeret. Den kan hentes på www.java.com.

 

Kom godt i gang

Med disse vejledninger kan du komme godt i gang med at lære programmets opbygning at kende. Du kan evt. holde SHIFT-tasten nede, når du trykker på en af vejledningerne. Dermed åbnes vejledningen i et nyt vindue/en ny fane.

[posts-list category=”3″ date_format=FALSE sort=asc]