Det Danske GeoGebra Institut har nu næsten afsluttet projektet ‘Geogebra.dk’ og tilbyder alle at afprøve de 30 e-læringsmoduler fordelt på hhv. indskoling, mellemtrin og udskoling. Alle moduler indeholder åbne og lukkede opgaver, videovejledninger m.m.
Herunder er linket til de 30 e-læringsmoduler og brevet fra Det Danske Geogebra Institut. Så det er bare om at komme i gang.
Bag modulerne er:
- Caroline Kreiberg (Højby skole)
- Kirsten (Søs) Spahn (CFU – København)
- Rikke Teglskov (CFU – Lillebælt)
- Simon Hempel-Jørgensen (Hyllehøjskolen)
- Troels Gannerup Christensen (CFU – Lillebælt)
- Bo Kristensen (CFU – Lillebælt) – btkr@ucl.dk
- Martin Thun Klausen (Skottegårdsskolen / CFU – København) – matk@ucc.dk
Gå ind på geogebra.dk og find modulerne i menuen. God opgavelyst.
——————Brev fra Det Danske GeoGebra Institut ———————-
Åbent for sitet
Det Danske GeoGebra Institut er i sidste fase af klargøringen af 30 E-læringsmoduler til brug i matematikundervisningen i folkeskolen. Derfor åbner vi for dem nu, så de kan indgå i planlægningen af det kommende skoleår. Forløbene kan findes her på GeoGebra.dk ved at klikke på fanebladet “E-læringsmoduler til folkeskolen”
Missionen
Vi ønsker med sitet at udbrede brugen af GeoGebra på alle trin i folkeskolen ved at tilbyde lettilgængelige forløb, som det er meningen, at eleverne også selv kan arbejde med og dygtiggøre sig i.
Lavet af lærere
Forløbene er lavet af lærere fra folkeskolen, der alle har erfaring med at bruge GeoGebra i undervisningen på alle klassetrin.
Forløb til alle afdelinger af skolen
Der er udarbejdet forløb til alle afdelinger af folkeskolen, men med en overvægt på mellemtrin og udskoling. Da der er forskellige krav til forløbene på de forskellige klassetrin, er der også forskel i opbygningen af og indholdet i forløbene.
Work in progress – din feedback er vigtig
Det er planen, at sitet skal være under stadig udvikling både med nye moduler og med justering af de eksisterende. Derfor er din feedback på forløbene vigtig, da den giver os mulighed for at justere, så vi ender med det bedst mulige resultat. Det behøver dog ikke kun være i forhold til ting, du vil have ændret, da positive tilbagemeldinger på elementer kan give os et fingerpeg om, hvilke ting vi med fordel kan gå videre med i fremtiden.
Vi glæder os til at se dig på GeoGebra.dk
Vi håber, at en masse lærere vil finde sitet brugbart, så endnu flere elever kan få glæde af GeoGebra i matematikundervisningen.
På vegne af Det Danske GeoGebra Institut Bo Kristensen og Martin Thun Klausenbtkr@ucl.dk matk@ucc.dk