Home Opgaver Geometri og måling 30 gratis og online E-læringsmoduler til folkeskolen

30 gratis og online E-læringsmoduler til folkeskolen

30 gratis og online E-læringsmoduler til folkeskolen

Det Danske GeoGebra Institut  har nu næsten afsluttet projektet ‘Geogebra.dk’ og tilbyder alle at afprøve de 30 e-læringsmoduler fordelt på hhv. indskoling, mellemtrin og udskoling. Alle moduler indeholder åbne og lukkede opgaver, videovejledninger m.m.

Herunder er linket til de 30 e-læringsmoduler og brevet fra Det Danske Geogebra Institut. Så det er bare om at komme i gang.

Bag modulerne er:

  • Caroline Kreiberg (Højby skole)
  • Kirsten (Søs) Spahn (CFU – København)
  • Rikke Teglskov (CFU – Lillebælt)
  • Simon Hempel-Jørgensen (Hyllehøjskolen)
  • Troels Gannerup Christensen (CFU – Lillebælt)

Gå ind på geogebra.dk og find modulerne i menuen. God opgavelyst.

——————Brev fra Det Danske GeoGebra Institut ———————-

Åbent for sitet

Det Danske GeoGebra Institut er i sidste fase af klargøringen af 30 E-læringsmoduler til brug i matematikundervisningen i folkeskolen. Derfor åbner vi for dem nu, så de kan indgå i planlægningen af det kommende skoleår. Forløbene kan findes her på GeoGebra.dk ved at klikke på fanebladet “E-læringsmoduler til folkeskolen”

Missionen

Vi ønsker med sitet at udbrede brugen af GeoGebra på alle trin i folkeskolen ved at tilbyde lettilgængelige forløb, som det er meningen, at eleverne også selv kan arbejde med og dygtiggøre sig i.

Lavet af lærere

Forløbene er lavet af lærere fra folkeskolen, der alle har erfaring med at bruge GeoGebra i undervisningen på alle klassetrin.

Forløb til alle afdelinger af skolen

Der er udarbejdet forløb til alle afdelinger af folkeskolen, men med en overvægt på mellemtrin og udskoling. Da der er forskellige krav til forløbene på de forskellige klassetrin, er der også forskel i opbygningen af og indholdet i forløbene.

Work in progress – din feedback er vigtig

Det er planen, at sitet skal være under stadig udvikling både med nye moduler og med justering af de eksisterende. Derfor er din feedback på forløbene vigtig, da den giver os mulighed for at justere, så vi ender med det bedst mulige resultat. Det behøver dog ikke kun være i forhold til ting, du vil have ændret, da positive tilbagemeldinger på elementer kan give os et fingerpeg om, hvilke ting vi med fordel kan gå videre med i fremtiden.

Vi glæder os til at se dig på GeoGebra.dk

Vi håber, at en masse lærere vil finde sitet brugbart, så endnu flere elever kan få glæde af GeoGebra i matematikundervisningen.

På vegne af Det Danske GeoGebra Institut
Bo Kristensen og Martin Thun Klausen
  btkr@ucl.dk            matk@ucc.dk

Previous article GeoGebra er nu blevet hurtigere og mindre
Next article Geogebra 5.0 Chrome App – med 3D!
Jeg er ansat som adjunkt på læreruddannelsen i Jelling, hvor jeg underviser i matematik. Jeg har tidligere været pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle og Odense. Jeg har også været lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding. Jeg ejer og driver bl.a. hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, ggbkursus.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.