Få et lille smugkig på GeoGebra version 5.0

27010
Skynd dig at dele: Share on Facebook9Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Email this to someone

Næste store version af GeoGebra er version 5.0. Den har været længe undervejs. Her får du et lille smugkig på, hvad denne version kommer til at kunne. Og lad det være sagt med det samme … det bliver ikke kedeligt!

Ikke færdig

Version 5 er ikke færdig og indeholder derfor stadig en del fejl, men det er jo også en såkaldt beta (kun til afprøvning).

Den kan hentes på denne side:
www.geogebra.org/forum/viewtopic.php?f=52&t=19846

eller lidt endnu startes (som Java-Webstart) via følgende:

 

3D

Version 5 giver mulighed for at arbejde med rummelige figurer i 3D.
Dette gøres via menu Vis –> Grafisk Visning 3D. Se videoen herunder.

 

Som du kan se, så kommer man til at kunne vise de rummelige figurer i 3D (rød og blå). Dermed kan man få en 3D-effekt via et sæt 3D-briller af den gamle og billige slags.

Programmering i Python

Det bliver også muligt at benytte programmeringssproget Python i GeoGebra. Dermed kan man programmere langt mere avancerede applets i GeoGebra.

REVIEW OVERVIEW
Nyheder
Nyt til Folkeskolen
SHARE
Previous articleWebstart fjernes snart!
Next articleDeltag i den 4. Nordiske GeoGebra-konference
Jeg er ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle. Jeg har tidligere været lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, er med i et GeoGebra-netværk i Danmark, foredragsholder og sidst men ikke mindst konsulent for CFU. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

NO COMMENTS