GeoGebra er nu blevet hurtigere og mindre

11978
Skynd dig at dele: Share on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Email this to someone

GeoGebra er nu blevet hurtigere på applet-delen. Det skriver blog.geogebra.org.

De seneste 2 år har teamet bag GeoGebra arbejdet på at optimere html5-koden og dermed bl.a. gøre loadetiden mindre. Det betyder, at hjemmesider (pt. kun geogebratube.org), som har indlejret GeoGebra-appletter, bliver hentet meget hurtigere.

De foreløbige  udmeldinger siger, at de normale appletter fyldte 3 mb, hvor de nye fylder 0.4 mb. Det er en betydelig formindskning, som i følge deres tests gør, at loadetiden for appletterne går fra 3 sekunder til 0.8 sekunder.

Der kommer flere detaljer vedrørende optimerimgerne i den kommende tid. Det er dog, som tidligere skrevet, kun geogebratube.org, som i første omgang er berørt af de nye optimeringer.

Du kan læse mere på følgende link:
Nyheden på blog.geogebra.org

SHARE
Previous articleSumkurve i GeoGebra vha. regnearket
Next article30 gratis og online E-læringsmoduler til folkeskolen
Jeg er ansat som pædagogisk konsulent i matematik og tysk hos UCL ved Center for Undervisningsmidler (CFU) i Vejle. Jeg har tidligere været lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver hjemmesiderne www.lærklokken.dk og www.iundervisning.dk, er med i et GeoGebra-netværk i Danmark, foredragsholder og sidst men ikke mindst konsulent for CFU. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY